Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Φεβ 24, 2018 2:04 am

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

Μέλη του φόρουμ αυτού μπορούν να γίνουν μόνο όσοι ανήκουν στη σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας ή σχετίζονται άμεσα με αυτήν: Εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς.

 

Οι ανήλικοι χρειάζονται απαραιτήτως την άδεια των κηδεμόνων τους.

 

Σε κάθε περίπτωση ενημερώστε μας είτε προφορικά είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την αληθινή σας ταυτότητα ώστε να κάνουμε αποδεκτή την αίτηση εγγραφής σας, καθώς η χρήση ψευδωνύμων είναι μεν άγραφος κανόνας για τα φόρουμς του διαδικτύου όμως εδώ πρόκειται για φόρουμ μαθητικό. Οι διαχειριστές αναλαμβάνουν να προστατεύσουν την ανωνυμία σας από τρίτους, ελπίζουμε όμως ότι καταλαβαίνετε πως είναι απαραίτητο οι ίδιοι να γνωρίζουν ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από κάθε ψευδώνυμο.

 

Για κάθε απορία σχετικά με την εγγραφή σας ή άλλη δυσκολία, μπορείτε να απευθυνθείτε στη δασκάλα του Δ1, Μαρία Λαμπρίδου. (e-mail mlampridoy@yahoo.gr )